Sarıyer İlkokulu

Vizyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan,okutan,araştıran,özgür düşünen,sorunları çözen,başkalarının haklarına saygılı,hukukun üstünlüğüne inanan,kendine güvenen,katılımcı,eğitim kalitesi yüksek,küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı,Atatürk´ün ´´Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak´´idealine inanan,kendisi ve toplumla barışık,bilime önem veren iletişime açık iyi bir insan,iyi bir toplum yatiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: 8:10-14:05
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 1 İdareci 6 Öğretmen.(4 Sınıf-1 anasınıfı-1 İngilizce Öğretmeni)

Telefon - 3245412056

WEB - https://erdemlisariyerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sarıyer Mahallesi ERDEMLİ/MERSİN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Erdemli Çeşmeli Mahallesinden 4 km yukarıdadır.Çeşmeli Köy Yolu ışıklardan yukarı çıkılır.

Adres - Sarıyer Mahallesi ERDEMLİ/MERSİN

Ulaşım Ulaşım sıkıntısı yok.Toplu taşıma ve minibüs çalışmıyor.Öğretmenler kendi özel aracıyla okula gelir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 24 KM.